Van kinderen die hier en daar spelen, mensen met licht overgewicht (soms zwaar) in het restaurant, speelden er nog veel meer dingen af. Zo ging ik, in de periode dat ik moest wachten tot mijn eten arriveerde, even naar het toilet. Hier maakte ik gebruik van het toilet en deed ik mijn haren goed. Eventjes mijn lippenstift bijwerken en ik ben weer ‘good to go’. Helaas is het restaurant Shalom een restaurant met maar 1 wasbak. Dus terwijl ik mijn make up aan het bijwerken was drukte iemand zich naast mij om haar handen te wassen. Hierbij legde ze haar telefoon op de rand van de wasbak. Een erg mooie telefoon overigens. Een nieuwe Iphone 7. Al snel tikte ze haar nieuwe telefoon van de wasbak af. En jawel: op het scherm. Dat gaat natuurlijk nooit goed zonder hoesje. Ze pakt snel haar Iphone op en helaas het hele scherm zit onder de barsten. Wat nu? Ze baalde er enorm van. Ik sprak haar aan. ‘Balen he? Heb ik nou ook altijd’. Ik laat mijn gebarsten Iphone scherm zien aan haar. ‘Oh, jij ook al?’. Ik leg haar uit dat ik het nooit voorkom om barsten in mijn scherm te hebben. Ze raadt me een winkel aan: gsm-paradise.nl.

Deze winkel heeft ook een website, deze kun je hier bezoeken. Ze vertelt me dat haar telefoon regelmatig kapot valt en dat ze haar Iphone altijd goed en snel kan laten repareren bij gsm paradise. De reparatie van uw Iphone is klaar terwijl u wacht. Dat is natuurlijk ideaal. Naast een gebarsten scherm kan gsm paradise veel andere dingen voor je betekenen als het gaat om een Iphone repareren. Zo vervangen ze je accu voor weinig geld, je voor of achter camera, je speaker, je oplaadgedeelte, noem maar op!  Ik laat mijn Iphone in vervolg altijd repareren bij gsm paradise. Geen eeuwig gewacht, maar direct service en een goede reparatie. Ook verkoopt gsm paradise hoesjes voor je telefoon. Dit kan je helpen voorkomen om weer een barst in je scherm te hebben. Hierdoor hoef je minder vaak je iphone te laten repareren. De hoesjes op gsm paradise zijn erg leuk en gevarieerd. Hier heb ik er ook maar snel één van aangeschaft.

Maakt toch wat in je los zo’n avond in een restaurant. De kinderen (en hun kleding), mensen met verschillende soorten lichamen (van slank tot vet), zo’n telefoontje dat kapot valt. Er gebeurt vaak veel meer dan dat je door hebt.