Op ideeën komen voor nog meer leuke dagen

Home  /  Auto leasen  /  Op ideeën komen voor nog meer leuke dagen

Op ideeën komen voor nog meer leuke dagen

Zo komen we de parkeerplaats, na het heerlijke eten, op lopen en zien we een paar hele grote dure auto’s staan. Wij als vriendinnen worden daar niet zo warm van, maar soms zit er toch wel eentje bij waarvan je denkt ‘Daar zou ik nou wel eens een ritje in willen maken’. Van grote dure auto’s tot leuke gezinsauto’s. De helft van mijn vriendinnen heeft nog geen auto, maar wel een rijbewijs. Die rijden meestal mee met één van ons of lenen van hun ouders een auto. Nu hadden we het idee om met zijn allen een keer op een lange reis te gaan. Een paar grote mooie steden bezoeken, lekker terrasjes pakken, winkelen. Even wat Europees schoon verkennen. Nu wilden we daarvoor eens een auto gaan huren. Dan hoeft niemand zijn eigen auto op te offeren en kunnen we een erg leuke tijd te hebben. Na even zoeken kwam ik uit op Ros finance een website waar je een auto kan huren. Je hebt er financial lease auto’s en private lease auto’s die binnen 24 uur voor je klaar staan. Nu ben ik natuurlijk al meteen gaan kijken en zag ik een heel leuke mini cooper voor maar een paar honderd euro. Eerder had ik nooit echt nagedacht over een auto huren, maar na het kijken op het Ros finance kwam ik toch een in de verleiding. Zo’n private lease is toch ideaal lijkt me dan zo. Naast private lease doet Ros finance dus ook nog aan finance lease. Nu is mijn vader een ondernemer die hier en daar een auto moet regelen voor zijn werknemers. Snel toen ik thuis was liet ik hem Ros finance zien. Een nieuwe auto kopen kost altijd in één keer veel geld. Met een finance lease ben je niet meteen veel geld kwijt. Je betaalt bij Ros finance voor je financial lease auto gewoon per maand, terwijl je economisch wel de eigenaar bent van de auto. Ook kon mijn vader na het aanschaffen van een auto via Ros finance zelf de looptijd bepalen, de tussentijdse aflossingen en het slottermijn. Ros finance is dus ideaal voor mijn vader als ondernemer die een financial lease auto wilde aanschaffen.

 

Comments Off on Op ideeën komen voor nog meer leuke dagen
Comments are closed.