Na zo’n heerlijke avond in het restaurant Shalom kijk je vaak toch weer wat minder positief in de spiegel. Daar een grammetje vet extra en die benen mogen ook wel wat minder. Morgenochtend maar weer de sportschool om de hoek. Word je vervolgens wakker en heb je weer nul motivatie. Hier en daar lees je dat afvallen zo moeilijk gaat of na een streng dieet van een jaar de kilo’s er weer aanvliegen na 2 maanden normaal eten. Dat was niks voor mij. Dat eeuwige gesport in de sportschool zonder resultaat kwam me ook echt mijn neus uit. Hoe kon ik snel afvallen zonder dat het mijn leven op zijn kop zou zetten. Ik kwam in contact met Stay Healthy via mijn moeder. Zij is altijd al bezig geweest met een gezonde levensstijl en kwam via Stay Healthy achter veel afval tips. Naast de tips om snel af te vallen verkopen zij pillen. Met deze pillen verandert je buik met vet als sneeuw voor de zon! In één woord geweldig. Sinds ik veel in contact ben met Stay Healthy voel ik me een stuk gezonder. Ik voel me topfit en ik kan door middel van de pillen snel afvallen. Wie wil dat nou niet. Eerst leek het me onwerkelijk: afvallen zonder te veel moeite met blijvend resultaat, maar het is dus echt mogelijk.

De producten van Stay Healthy om snel af te vallen kosten wel allemaal geld. Ik vind de kosten nog wel te overzien en wat is nou een betere investering dan één in je eigen lichaam. Naast het gebruiken van de pillen zorg ik wel dat ik ook gezonder ben gaan leven. Dit is ook belangrijk. Zorg dat je je voedingsstoffen binnen krijgt en goed blijven bewegen is ook van groot belang. Je lichaam heeft deze dingen nodig. Dit deed ik voorheen ook al, maar merk dat ik me nog beter voel bij het gebruiken van de producten van Stay Healthy. Snel afvallen was voor mij echt nog nooit zo makkelijk. Ik streef momenteel naar een BMI van 19. Voorheen had ik een BMI van 22. Ook niet per se ongezond, maar ik voel me toch lekkerder in mijn vel met een BMI van 19. Op de website van Stay Healthy kun je ook je BMI berekenen. Zorg wel dat je doel voor snel afvallen niet een ongezond doel wordt. Een BMI van lager dan 18 is niet zo gezond. Stel voor jezelf geen onrealistische doelen bij het afvallen. Voor mij is 19 realistisch en ik ben al goed opweg. Nu kan ik na een lekker avondje in een restaurant (wat ook zo af en toe best mag!) gerust in de spiegel kijken en me niet elke avond schuldig te voelen van wat ik heb gegeten die dag. Het is een heerlijk gevoel! De producten van Stay Healthy kun je hier kopen.